Gradinita

Bucataria

Grădiniţa dispune de bucătărie proprie, mâncarea fiind pregătită şi servită în conformitate cu normele de igienă şi siguranţă a alimentelor. Meniurile sunt atent întocmite respectând particularităţile de vârstă ale copiilor şi principiile unei alimentaţii bogate, sănătoase şi diversificate.

bucatarie_gradinita_paradisul_prichindeilor_coperta
curte_gradinta_paradisul_prichindeilor_coperta

Curtea

Este generoasă din punct de vedere al spaţiului, fiind adaptată nevoilor preşcolarilor.
Datorită faptului că siguranţa copiilor este una din priorităţile noastre, curtea este pavată în întregime cu dale de cauciuc, accesul din curte se face doar în interiorul clădirii.

Sali de grupa

Grădiniţa dispune de 8 săli de grupă dotate cu mobilier adaptat vârstei copiilor care îşi desfăşoară activităţile în respectivele locaţii. De asemenea, grupele sunt organizate pe zone/centre/arii de interes conform curriculumului preşcolar.

sali_de_grupa_gradinita_coperta
sala_festiva_gradinita_coperta

Sala festiva

Grădiniţa dispune de sală festivă spaţioasă şi luminoasă fiind locaţia ideală pentru desfăşurarea serbărilor, activităţilor extracurriculare, spectacolelor de teatru de păpuşi.

Sala de sport

Sala de sport a grădiniţei este dotată conform Standardelor de dotare minimală, reglementate prin OM 3262/15.02.2006, dispunând de:

bancã de gimnasticã
spalier
ţintã semnalizator pentru aruncãri
saltele de gimnasticã
....

sala_de_sport_gradinita
cabinet_informatica_gredinita_coperta

Cabinet Informatica

Grădiniţa dispune de un cabinet de informatică dotat cu calculatoare conectate la internet dar şi cu un Sistem Multi-site ce se utilizează în special în mediul educaţional. Cabinetul dispune de soft educaţional care acoperă întreaga tematică parcursă în gradiniţă, soft avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, fiind în conformitate cu programa şcolară.

Cabinet Consiliere

Cabinetul de asistenţă psihopedagogică are ca scop consilierea părinţilor, a preşcolarilor, oferirea de consultanţă pentru cadrele didactice cât şi sprijinirea tuturor persoanelor implicate în actul educaţional şi nu numai.
Valorile şi atitudinile pe care profesorul consilier le urmăreşte pe parcursul grădiniţei dar şi a întregii şcolarităţi sunt următoarele.

logo cadru patrat
cabinet_de_muzica_gradinita_coperta

Cabinet De Muzica

Grădiniţa colaborează în permanenţă cu o profesoară de muzică, persoană care conduce activităţile de educaţie muzicală săptămânale prevăzute în Curriculum. În cadrul acestor activităţi copiii sunt acompaniaţi cu ajutorul instrumentelor muzicale neconvenţionale, dar şi cu pianul sau vioara.

GRĂDINIŢĂ ŞI CREŞĂ particulară cu program prelungit

In limba ENGLEZĂ ŞI GERMANĂ, ACREDITATĂ DE MEN
to top button